Contact

How to get in touch

The best way to reach us is by email to contact@aspera.ro. For mailing purposes in the US, use: The Aspera Romanian Educational Foundation, P.O. Box 294, Lincoln, MA, 01773; in Romania, use: Mircea Ivănoiu / Aspera ProEdu, Str. Carpaților Nr. 11, Bloc 7, Sc. B, Apt.10, 500282 Brașov.

Ai întrebări legate de cele citite în această pagină?
Îți răspundem cu plăcere.
Scrie-ne!

Noutăți și evenimente

 • Simpozion EERC 2014: "Adolescența: Deschide Ușile Către Viitor"

  01 sep. 2014

  Am publicat pe sit cuvântarea de deschidere a simpozionului EERC ”Adolescența - Deschideți ușile către viitor” din 16 august 2014, la Poiana Brașov, prezentată de Lidia Gheorghiu Bradley, fondatoarea Asperei. Titlul cuvântării este: ”Despre dragostea de țară într-o lume fără granițe - Cazul EERC și ASPERA” 

  Citește toată știrea
 • Prof. Univ. Dr. Radu Florescu a încetat din viață

  19 mai. 2014

  Radu Florescu, istoric, profesor la Boston College si Consul onorific al României la Boston, născut în 1925, a încetat din viață ieri, 18 mai. Pentru fundația Aspera Profesorul Florescu a fost o inspirație și un model: plecat din tinerețe din țară, el a rămas devotat transmiterii culturii și istoriei române către occident, atrăgând studenți și cercetători americani spre studiul acesteia. Nepunând la îndoială enormul potențial intelectual și creativ al tinerilor din România, el le-a oferit acestora posibilitatea concretă de a câștiga încredere în forțele proprii prin contacte directe cu lumea occidentală, ale cărei valori de toleranță și angajament constructiv Radu Florescu le-a dorit preluate și în România. În acest scop a înființat la Boston în 1998 o Școală de vară pentru elevi români, care își găsește continuarea în programul Educational Enrichment for Romanian Children, condus în ultimii ani de Dr. Daniela Floru și sprijinit și de fundația noastră. Devotamentul față de tineri capabili exprimat în fapte, investiția de timp și resurse în folosul educării lor, exemplul său personal de voință și acțiune va inspira cu siguranță pe toți tinerii care l-au cunoscut. Peste ani de zile, tineri cercetători, oameni de știință și de cultură acum încă adolescenți își vor aduce aminte că primul lor contact cu lumea vestică a luat ființă pentru că Radu Florescu l-a făcut posibil. Este cea mai frumoasă moștenire pe care ne-o lasă.

  Citește toată știrea

Pentru corespondență tradițională, utilizăm cu precădere adresa:

Fundația "Aspera Pro Edu" Brașov
C/O Mircea Ivănoiu

Str. Carpaților Nr. 11, Bloc 7, Sc. B, Apt.10,
500282 BRAȘOV 

ROMÂNIA

Telefon/Fax
+40-268-318995
+40-723-655972
 

E-mail:
contact@aspera.ro
 

Puteți de asemenea lua legătura cu noi folosind formularul de mai jos. Vom face tot posibilul să vă răspundem cât mai curând. Vă mulțumim pentru interesul acordat!

Nume*
E-mail*
Telefon
Mesajul tău*
Genereaza alt cod
Introdu codul de verificare de mai sus*Câmpurile marcate cu "*" sunt obligatorii.