Mircea Ivanoiu - Director executiv
 
Nascut în a doua jumatate a lunii noiembrie 1951, la Lugoj, judetul Timis, Mircea Ivanoiu devine absolvent al Facultatii de Mecanica, sectia Masini Hidraulice si Pneumatice, din Institul Politehnic "Traian Vuia" din Timisoara.

Dupa o stagiatura de trei ani la "Hidromecanica" Brasov, obtine prin concurs pozitia de cadru didactic în specialitatea tehnica absolvita la Universitatea "Transilvania" din Brasov. Din 1978 si pana in present, a predat cursuri de Mecanica Fluidelor si Masini Hidropneumatice, Aerodinamica, Actionari hidropneumatice, mai nou Dezvoltare Durabila, Surse de energie slab poluante, Masini hidraulice.

In perioada decembrie 1991 - decembrie 1993, primeste atat o bursa individuala TEMPUS cat si o a doua bursa din partea guvernului francez, pentru efectuarea unui stagiu la Institutul National de Stiinte Aplicate, Lyon, Franta. La sfarsitul stagiului, i se inmaneaza o diploma de studii aprofundate (DEA), urmata în 1999 de titlul de diplomat al unui curs fundamental asupra învatamântului la distanta (open and distance learning) acordat de Heriot-Watt University.

Este membru al Consiliului de Conducere al Aliantei Franceze Brasov, partener si initiator în programe europene precum DIRECT-OUVERTURE, TEMPUS, LIFE.

In 1987 se casatoreste cu Angela Romana (nascuta Andron), profesoara de limba franceza.
 
 
Floare Moise - Contabilă
 
Este nascuta in zodia Berbecului, pe 24 martie 1941, la Avrig, judetul Sibiu.
Studiaza in Bucuresti, la Academia de Studii Economice, Facultatea de Contabilitate.
Dupa terminarea studiilor, incepe o cariera de 38 de ani in contabilitate, dintre care 27 de ani ca angajat la Societatea de Comert Exterior.
In iulie 2001, devine membru al echipei de la Fundatia Aspera ProEdu Brasov.

Foști membri temporari ai echipei executive, care ne-au ajutat în anii de început, când sarcinile adminsitrative au fost mai complexe:

Clio Dumain - Co-director executiv

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, Sectia Engleza-Franceza, si-a petrecut o parte a vietii profesionale printre tinerii liceeni romani, pe care a invatat sa ii aprecieze pentru entuziasmul si dinamismul lor.

Acest lucru, precum si dorinta de a construi intotdeauna ceva mai bun, au determinat-o sa se alatura echipei Aspera, cu convingerea ca "impreuna putem reusi."
 

Radu Stefan - Director administrativ
 
Este brasovean prin nastere (5 iunie 1956) si educatie: absolvent al Liceului Andrei Saguna in 1975 si al Universitatii Brasov, sectia Masini Unelte a Facultatii TCM, în1981.

Isi incepe cariera profesionala ca stagiar la SC METCOD SA (fosta Mecanica Codlea) si apoi la SC ROMAN SA, unde lucreaza si in prezent ca sef productie si vânzari semifabricate turnate si forjate la Centrul de Profit Semifabricate Turnate si Forjate. Printre responsabilitatile postului, se numara evidenta comenzilor, întocmirea si semnarea contractelor pentru executia si vânzarea de semifabricate, coordonarea si programarea productiei de semifabricate turnate si forjate.

Este casatorit cu Cristina si are o fiica de 11 ani, Madalina.

La capitolul hobby-uri, enumeram: automobilele si condusul lor, drumetiile montane, operare PC (Office, Dbase, editoare de imagini), preparare de specialitati culinare.

Decedat:
 
Florea Ghigeanu - Cenzor
 
Nascut la 17 ianuarie 1928, absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti, Facultatea Finante-Contabilitate, Sectia Contabilitate. Expert contabil si membru al Corpului de Experti Contabili si Contabili Autorizati din Romania.

De asemenea, a fost cenzor extern independent si membru al Asociatiei Cenzorilor Externi Independenti din Romania.

Cariera profesionala si-a petrecut-o ca economist si contabil pentru firme din industria lemnului, cea a constructiilor de masini si apoi la Societatea de Investitii Financiare (SIF).