Despre noi

We Accept Donations

Many of us have worked hard, some of us were lucky too... We have achieved a comfortable level of financial success. The time has come to help the young. You can do so by making tax-deductible donations to ASPERA: just choose a program you believe in! We value transparency and will account for the way donations are used.

Ai întrebări legate de cele citite în această pagină?
Îți răspundem cu plăcere.
Scrie-ne!

Noutăți și evenimente

 • Simpozion EERC 2014: "Adolescența: Deschide Ușile Către Viitor"

  01 sep. 2014

  Am publicat pe sit cuvântarea de deschidere a simpozionului EERC ”Adolescența - Deschideți ușile către viitor” din 16 august 2014, la Poiana Brașov, prezentată de Lidia Gheorghiu Bradley, fondatoarea Asperei. Titlul cuvântării este: ”Despre dragostea de țară într-o lume fără granițe - Cazul EERC și ASPERA” 

  Citește toată știrea
 • Prof. Univ. Dr. Radu Florescu a încetat din viață

  19 mai. 2014

  Radu Florescu, istoric, profesor la Boston College si Consul onorific al României la Boston, născut în 1925, a încetat din viață ieri, 18 mai. Pentru fundația Aspera Profesorul Florescu a fost o inspirație și un model: plecat din tinerețe din țară, el a rămas devotat transmiterii culturii și istoriei române către occident, atrăgând studenți și cercetători americani spre studiul acesteia. Nepunând la îndoială enormul potențial intelectual și creativ al tinerilor din România, el le-a oferit acestora posibilitatea concretă de a câștiga încredere în forțele proprii prin contacte directe cu lumea occidentală, ale cărei valori de toleranță și angajament constructiv Radu Florescu le-a dorit preluate și în România. În acest scop a înființat la Boston în 1998 o Școală de vară pentru elevi români, care își găsește continuarea în programul Educational Enrichment for Romanian Children, condus în ultimii ani de Dr. Daniela Floru și sprijinit și de fundația noastră. Devotamentul față de tineri capabili exprimat în fapte, investiția de timp și resurse în folosul educării lor, exemplul său personal de voință și acțiune va inspira cu siguranță pe toți tinerii care l-au cunoscut. Peste ani de zile, tineri cercetători, oameni de știință și de cultură acum încă adolescenți își vor aduce aminte că primul lor contact cu lumea vestică a luat ființă pentru că Radu Florescu l-a făcut posibil. Este cea mai frumoasă moștenire pe care ne-o lasă.

  Citește toată știrea

Donații

Mulți dintre noi au construit cariere de succes - e timpul acum să-i ajutăm pe tinerii promițători, prin sfaturi, găzduire, oferte de practică și, de ce nu, prin donații către programele ASPEREI. Punem accentul pe transparență, veți vedea în detaliu cum folosim toate donațiile primite. Conturile noastre sunt:

Pentru donatori rezidenți în Statele Unite ale Americii:
The Aspera Romanian Educational and Charitable Foundation 
Account number: 9418941546 
Bank of America, Boston, MA

Pentru donatori din România sau alte țări:
Fundația Aspera ProEdu Brașov, Cod Fiscal : 139 500 88 /2001
Cont RON :    RO25BRDE080SV05867930800  
Cont USD :    RO68BRDE080SV04363570800
Banca Română de Dezvoltare, BRD, Grup Société Générale, filiala Brașov
Cod SWIFT BRDROBU

2% pentru ASPERA

2% pentru ASPERA

Prevederea 2% este un mecanism de transparență fiscală prin intermediul căruia contribuabilii persoane fizice pot să direcționeze 2% din impozitul lor pe venit către o organizație neguvernamentală (asociație sau fundație). Puteți astfel decide către cine merg 2% din impozitele dvs. Aspera ProEdu va putea realiza mai mult cu ajutorul dumneavoastră!
Citește mai mult
Donează prin PayPal

Donează prin PayPal

We welcome donations via PayPal. An ASPERA PayPal account will be set up soon.
Citește mai mult