Studentii sectiilor de Constructii Aeronautice si Autovehicule Rutiere din lista de mai jos au fost selectati cu mare greutate dintr-un numar de alti 30 studenti toti cu o remarcabila situatie scolara. In conformitate cu obiectivele noastre si cu regulamentul de acordare a burselor "Ticusor C. Gheorghiu", am urmarit sa descoperim la ei si alte calitati in afara bunelor rezultate scolare. Marea noastra speranta este sa nu ne fi inselat in optiunea facuta si sa fim confirmati peste timp de traiectoria pe care s-au inscris acum cu atata entuziasm.

 

Robert ENOIU, anul III CA, nascut la Brasov la 19 iulie 1980, absolvent al Liceului ASTRA Brasov. Foarte pasionat de zbor si de tot ce este legat de asta (din 1993) participa saptamanal la zboruri cu motor sau in planor ridicandu-se de pe aeroportul din Sinpetru. Calitatea sa profesionala este in continua crestere, are un caracter voluntar, ferm si o energie care-i permit multiple implicari de succes.

 

 

Heinz Jürgen IANZER, student in anul IV CA, brasovean , nascut la 26 octombrie 1979. Absolvent al Liceului de Informatica este deja atestat ca operator, programator si analist-ajutor. In facultate a fost prezent la toate sesiunile cercurilor stiintifice studentesti cu reziltate foarte bune (premii). Deschis actiunilor caritabile, receptiv la exemplele comunitatii din care provine. Bun vorbitor de limba engleza si foarte bun vorbitor de limba germana.

 

 

Alexandru Florin DRAGAN, anul V CA, fiu al Devei unde s-a nascut in 30 aprilie 1979. Absolvent al Colegiului National " Decebal " din Deva in 1997. Francofil si francofon cu atestat de traducator. Implicat la varf in actiunile asociatiei studentesti EUROAVIA. Nivelul sau cultural depaseste mult media generatiei, foarte pasionat de lecturi beletristice si de eseu. Totdeauna deschis solicitarilor care vin din partea colegilor sai, cheltuieste cu placere timp si energie pentru a-i ajuta.

 

 

Paul Razvan TANASE, student anul III AR, nascut la 26 noiembrie 1980 la Brasov si absolvent al Colegiului National " Andrei Saguna ". Vrea sa preia afacerea tatalui sau : un service auto. Are preocupari culturale si sportive vechi, fost membru al grupului folcloric MINISAT, jucator de baschet si de rugby in liceu, practicant al artelor martiale, al schiului si snowboard. A lucrat la renovarea Spitalului TBC de pe Warthe, a participat in 1999 la o actiune de curatare ecologica in masivul Parang cu membrii clubului AgoraPeer.

 

 

Bogdan Cornel BENEA, student in anul IV AR, s-a nascut in 26 aprilie 1979 la Brasov unde a absolvit Liceul Hidromecanica. Vrea sa devina un bun inginer calcand pe urmele tatalui lui, si el absolvent al Facultatii de Mecanica din Brasov. Ca atare a fost foarte des prezent in sesiunile stiintifice studentesti, obtinand totdeauna premii. A participat ca observator voluntar (din partea ProDemocratia) la alegerile generale si locale.

 

 

Cornel VASILE, student anul V AR, vine de la Slatina (jud Olt) unde s-a nascut in 31 martie 1978. Spirit practic, in liceu a participat la faza nationala a concursului pe meserii si a obtinut locul I pe tara (1996) - specializarea mecanic motoare termice. Pentru intreaga viata are ca model pe bunicul sau, un izvor nesecat de pilde rurale si exemple mobilizatoare. A fost observator la alegerile locale din 1996. In timpul liber si in vacante lucreaza (sofer de taxi, a urmat un curs pentru agenti de asigurari la Interamerican) sau face drumetii montane.