In cadrul aceleiasi proceduri, adica difuzarea dosarelor de candidatura, recuperarea dosarelor si a unor serii de interviuri cu peste 30 de studenti, au fost selectionati urmatorii:

Ciprian Ioan DANET, anul V CA, nascut la 7 februarie 1980, actualmente in Brasov absolvent al Liceului Nicolae Titulescu, Brasov Ne-a impresionat prin dorinta lui de a reusi. Important este ca in ultimii 2-3 ani, din punct de vedere profesional a avut o evolutie constant ascendenta, a facut tacute acumulari cantitative care l-au condus la competente utile si unanim apreciate, in special in domeniul proiectarii asistate. Conducerea facultatii si a sectiei a decis de altfel propunerea sa pentru o mobilitate de doua semestre SOCRATES la Pavia (Italia). Fundatia ii acorda bursa in pofida stagiului extern, tocmai având in vedere nivelul scazut al burselor de mobilitate SOCRATES. Este preocupat de valorificarea economica a cunostintelor sale si de completarea educatiei sale in spiritul unui om de afaceri modern.

 

 

Bogdan BENEA, anul V AR, nascut la 26 aprilie 1979, actualmente in Brasov a urmat cursurile Liceului Hidromecanica, clasa speciala de informatica Este singurul dintre bursierii de anul trecut care a reusit sa-si pastreze bursa. Ca si alti colegi ai lui este pasionat de automobil, dar in plus pasiunea sa se manifesta pozitiv: din o parte din banii bursei de anul trecut si-a cumparat si adaptat un dispozitiv de alimentare cu gaz al motorului de la automobilul familiei (Dacia 1300), ceea ce face sa se deplaseze mai economicos, dar si mai putin poluant.
 

 

Andrei BENCZE, anul IV CA, nascut la data de 4 septembrie 1981, locuieste in Codlea absolvent al Liceului teoretic Codlea, sectia informatica inafara unor rezultate excelente la invatatura si in concursurile nationale pe discipline, Andrei se manifesta ca un spirit sportiv: baschet, inot, munte. Are foarte bune cunostinte de limba engleza si programare, in special web programing. Este membru in câteva asociatii sportive si unul dintre stâlpii filialei locale EUROAVIA, sef de grupa incepând cu anul II.

 


Ciprian CRACIUNESCU, anul IV AR, nascut la data de 11 octombrie 1980, locuieste in Brasov absolvent al Liceului Auto Brasov Ciprian este animat de o mare ambitie si de dorinta de a gasi un spatiu in care calitatile pe care presupune ca le are, sa fie recunoscute si mai ales rasplatite. Este un rebel, un bun observator social, poate putin cam grabit. Are o sensibilitate pentru natura, educata probabil in contact cu muntele. incepe sa descopere viata asociativa. Nu se sustrage de la nici un fel de munca, stie ce inseamna a munci pentru a supravietui, in vacante lucreaza ca vânzator itinerant si-si ajuta familia.
 

 

Daniel ANTONEAC, anul III CA, nascut la 24 aprilie 1981, locuieste la Brasov absolvent al Liceului Hidromecanica Brasov Urmeaza cursurile acestei scoli doar pentru a avea bazele teoretice pasiunii sale devoratoare : zborul cu si fara motor. Este unul dintre cei mai titrati studenti in ceea ce priveste zborul, adica are câteva licente de zbor si brevet de pilot sportiv, fiind o prezenta obisnuita la hangarul aeroclubului Mircea Zorileanu. Atletic, provenind dintr-o familie numeroasa este crescut responsabil, in respect fata de munca.
 

 

Lorand SIPOS, anul III AR, Nascut in 28 iunie 1981 la Vlahita, locuieste in Mangalia absolvent al Liceului teoretic Callatis din Mangalia Face parte dintr-o familie de ingineri, el insusi a lucrat in vacante pe santierul DAEWOO de la Mangalia ca translator de engleza (engleza intensiv din clasa II-a). Are ca hobby fundamental constructia de modele miniaturale de automobile; impreuna cu fratele sau a realizat câteva lucruri deosebite, exemple de minutie si spirit tehnic.