In cadrul aceleiasi proceduri, adica difuzarea dosarelor de candidatura, recuperarea dosarelor si a unor serii de interviuri cu peste 30 de studenti, au fost selectionati urmatorii:

Eugen M. MODRISAN, anul III CA, grupa 2611.
Eugen este un student cu personalitate. A absolvit liceul " Hidromecanica ", pe când acesta mai avea sectie de specializare în constructii aeronautice. Apoi, între anii 1998-2000 a urmat o scoala postliceala de mechanical designer si doar dupa aceea, în 2001, a decis ca trebuie sa faca si studii superioare ingineresti. Are un foarte bun nivel la engleza si lucreaza dezinvolt pe computer, chiar în echipa internationala. Faptul ca nu întâmplator se afla la aceasta sectie este demonstrat de faptul ca pe lânga preocuparile sale culturale, urmeaza cursurile scolii de zbor.

 

 

Ludovic-Radu FOGAROSI, anul III AR, grupa 1112,
este absolvent al Colegiului National " Gheorghe Lazar " din Sibiu, profil informatic. În liceu a fost un abonat al taberei de fizica de la Cisnadioara. Verile lucreaza practic oriunde, în anul 2003 ajungând într-un garaj Renault. Din 1997, dupa moartea tatalui sau, a devenit capul familiei. Sociabil, lipsit de complexe si fan Volvo.

 

 

Florin Gh. HÂRBU, anul IV CA, grupa 2601.
Tot un absolvent al liceului " Hidromecanica ", o generatie mai tânara. Vechi membru EUROAVIA, chiar locotenent al vechiului presedinte, Mihai Miclea, în perioada de glorie a asociatiei (trezorier). Extraprofesional face foarte mult computer design, se ocupa si de studii economice, care sa-i întregeasca formatia inginereasca si mai nou, are succese în echipa României de aeromodelism; categoria planoare radiocomandate, clasa F3J ( a participat la campionatul Europei 2003, recomandare ing. Traian Tomescu). Nivel de cunoastere al limbii engleze peste medie.

 

 

Csaba Ghe. SZEKELY, anul IV AR, grupa 1103,
provine din nordul Brasovului, din Tg. Secuiesc, unde a absovit Liceul teoretic "Nagy Mozes". Intentioneaza sa ramâna în tara si sa se implice în proiectarea pieselor, ansamblelor si subansamblelor auto. A fost premiant în fiecare an de liceu, dar contactul cu specialitatea a avut loc în anul 2002-2003, când a lucrat într-un service-auto. Dorinta lui este sa poata lucra în România într-un program de protectie a mediului. În general are mari disponibilitati pentru actiuni sociale si o corecta perceptie (echilibrata) a mediului social.

 

 

Adrian V. ATOMEI, anul V CA, grupa 2691,
este absolvent al " Liceului de Informatica " din Piatra Neamt. Asa cum spune colegul lui de la EUROAVIA, Andrei Bencze, Adrian este energic si hotarât, tenace, si un bun manager. Ca majoritatea studentilor buni din generatie sa, este atras de calculator pentru aplicatiile CAD- FEA. Înca din primul an de facultate a fost atras de zbor si una dintre pacerile pe care nu si le refuza este planorismul, la Aeroclubul " Mircea Zorileanu ". Om de munte, dar si protector al muntelui, a participat la o expeditii de igienizare în Ceahlau (1997), Piatra Craiului (2001) si Tâmpa (2002). Activ în mediul studentesc, studii suplimentare economice.

 

 

Ioan Dan MANOLESCU, anul V AR, grupa 1192,
ploiestean de origine, adica absolvent al Colegiului National "Mihai Viteazu" din Ploiesti. Ca si ceilalti, ar dori sa devina un bun inginer si sa conduca propria lui afacere în automobile. Deseneaza cu multa placere masini (cu creionul, dar si pe computer), îi place sa conduca si sa lucreze direct la repararea autovehiculelor. Situatia lui scolara în facultate a fost mereu ascendenta, atractia profesionala din ce în ce mai stabila. 



 

 



Mircea IVANOIU
Direcor general de programe 
Brasov, 26 ianuarie, 2004